IRISZKE Creative Commons License 2003.12.20 0 0 208
A ********** nem igaz , h ez a szr nem képes elküldeni a levelemet!Már 5.szörre próbálom , de semmi gond , happy vok...ugye láccik?????:)))
Nah:
Igen , azt hiszem fog kelleni (bár még az árától is függ), mert az biztos , h nem várom meg , amíg megjelenik magyarul.Az még min. 5millió év...Akkor már inkább elcuccolok a szótárral a szobámba...:))De nem kell kettőt rendelned, csak add meg a címet/tel.számot,majd én megprób. felhívni....próbálom :)
Hehe, de ezt most nem csak mi szívtuk meg ,hanem az angolok is...sőt , ők még jobban.Mert mi tudunk szerezgetni infókat , de ők meg nem nagyon....és a 11.rész csak jún.ban, a 12. meg 2005 februárjában jelenik meg!!!!!!Szval ezt megszívták szegények...bár akkor mi is.Most komolyan , ha ez így megy , akkor öreganyó leszek , mire kiderül ez az egész...
gyalogbagoly: te hány éves vagy?...most ez nem tom , h h jön ide , asszem csak unatkozom :)
Nektek ki a kedvenc szereplőtök(csak egyet!!!)?(tudom , h már kérdeztem , de agyam kis befogadó képességének köszönhetően+ a lustaságomnak most megint megkérdezem :) )