Angiszeged Creative Commons License 2003.12.18 0 0 1028
NEkünk antibiotikumot írt fel a doki, ugyanerre a vírusra. AZaz akkor ott tartottunk, hogy 2napja volt lázas, de mindig lement, csak visszajött a láz. És mivel Viva korababa, ezért fokozott óvatossággal járnak el. Semmti az ég világon nem talált az ügyeletes orvos, még a fülészetre is átküldött bennünket. És miután semmit nem talált, felírt antibiotikumot:(((. MEgbeszéltük a férjemmel, hogy várunk, és nem adjuk be neki. Aztán hipp-hopp, elmúlt a láz, de nemsokára jöttek a kiütések. ÉS akkor bezséltünk a dokinéninkkel, és Ő mondta, hogy ez lehet(ett), tehát nem kell antibiotikum.
Az a baj, h sokszor hiába viszem el orvoshoz, sokkal többet nem tud csinálni, megállapítani, mint egy jól tájékozott anyuka. Épp ezért, mivel az én gyerekem én ismerem, ez esetben pl jól tettem, hogy felülbíráltam az orvost. ÉS szusi is jól tette. NEhogy félre érts, én is minden alkalommal orvoshoz viszem, de belenéz a torkába, ráhallgat, MINDIG tudom, mit hall a sztetoszkóppal. Hogy van e szörcsögés, vagy nincs. MErt ismerem a gyerekem:)
De alapesetben abszolút igazat adok NEked!