Avar_ Creative Commons License 2003.12.17 0 0 826
Kicsit beleolvasgattam a fórumba, és úgy láttam, hogy bár nagyon sokan aokféleképpen elmondták, hogy miért jobb szoptatni, mint fejni, de egy fontos indokot még nem olvastam.
Tudod, hogy az ellenanyagok nagyon érzékenyek mindenféle hőhatásra, és tulajdonképpen a nagy részük már lebomlik, mire te a kicsinek adod a lefejt tejcit? Persze még így is jobb, mint a tápszer, de nem az igazi, arról nem is beszélve, hogy ciciből adva szinte biztos, hogy steril, és persze a szopásnak nem csak fizikális oldala van, hanem fontos lelki szükséglet is a babának.

Nem lehet, hogy kicsit lusta az apróság? Normál esetben 20-max 30 perc az az idő, ami alatt egy baba jóllakik a cicin. Ami ez után következik az csak játék, és lelki kielégülés.
No persze ha lusta, és be-be szunyál közben, akkor is eltarthat egy óráig. Próbáld kicsit piszkálni a talpacskáját, arcocskáját, fülét, ettől élénkebbek szoktak lenni, és talán hamarabb végez.
Ha estleg triviális dolgokat írtam, akkor bocs, nem mélyedtem bele az arhívumba.

Előzmény: Gyorgyi (825)