boszi70 Creative Commons License 2003.12.15 0 0 5536
Szia!
Szerintem ha van időd olvasd végig a fórumot, megéri. Én már akkor fedeztem fel, amikor már megvettem az autóm, de valószínűleg nem tántorított volna el korábbi célomtól. Pedig ha elolvasod a hozzászólásaimat én vagyok az egyik abból a bizonyos meghibásodási százalékból. Nekem elég sok bajom volt a kocsival, de úgy tünik javítgatják. Ami a árat, és a felszereltéget illeti szerintem kategóriájában a legjobb, és összeségében nagyon kényelmes autó. Ha kifogod a fennmaradó jó %-ból egyet, akár sok örömöd is lehet benne, de azért próbálj ki más márkákat is, legalább az összehasonlítás kedvéért. A Thali is Renault, de azért nem Scenic! (ez az én szlogenem - korábban Scenicünk volt). Bár ha lecserélem valószínűleg nem választanám mégegyszer, a megbízhatatlansága miatt. Lsd! a korábbi sztoriaimat.
Ami a mende-mondákat illeti
- olyanok terjesztik akiknek soha nem ült benne (pl: korábban vki fapadosnak titulálta, pedig a francia konfort nagyon benne van)
- a német autókat is a török vendégmunkások szerelik össze
- honnan tudják, hogy rohad, mikor a legidősebb Thali sincs 3 éves? (legalább is így tudom)
Ez cak az én saját véleményem!
Sok sikert a választáshoz!
Előzmény: slbalazs (5533)