Törölt nick Creative Commons License 2003.12.15 0 0 442
A nővéremmel én is voltunk tegnap este, s osztozom véleményeteken, nekünk is nagyon tetszett. Még annak ellenére is, hogy néhány emberke - ha nem is szánt szándékkal -, de többször elvonta a figyelmemet (gondolok itt a fotós folyamatos vakuzásaira, a kamerás manus balekságára, amikor csörömpöléssel övezve egyik szám közben feldöntötte a kottatartót, hisztis kisgyerekekre, stb).

Mint a koncert előtt kiderült - tesóm az egyik gitáros munkatársa, persze erre is aznap döbbentek rá ketten :) - ők már előtte adtak egy koncertet. Tehát a kis csúszással este 7 után kezdődő koncert már a második volt. Talán ez lehetett az oka, hogy nem lett 2 órás belőle. Én így is meglepődtem, nem számítottam rá, hogy ilyen hosszan ilyen jó zenét fogok hallani. Számomra úgy tűnt, hogy igazából a konci derekán lendültek bele a zenélésbe. Csak a második lemezüket ismerem, így sok meglepetés ért. Legkellemesebb ezek közül a bachos átirat volt, tyűha, az nagyon tetszett! :)

Megtudhattuk azt is, hogy a helyszín kiválsztása nem véletlen. Kollár Attilát és Naszádi Gábort ugyanis e falak között okították. A díszterem valóban szép volt, viszont az akusztikája nekem nem jött be. Körülbelül középen ültünk, s ott néha meglehetősen visszhangos volt. A mélyből elég sok jutott, néha kicsit búgott, csörömpölt is. Így például a hegedűből alig hallottam valamit.

Remek kis koncert volt, aki lemaradt róla az bizony sajnálkozhat.