"
Rég nem részesültem ilyen jó koncertélményben, úgyhogy köszönöm (ha valaki esetleg találkozik velük, adja át a nevemben:-))"
Attila tud erről a Fórumról, most biztosan elolvassa majd a hozzászólásainkat :o)
"Kicsit furcsállottam, hogy koncert végén Attila nem harangozta be a 18-ai fellépésüket. Ennyi reklám pedig szerintem nem ártott volna.
Sajnos, sosem volt erősségük önmaguk reklámozása - valószínűleg máshol tartanának hírnévben, ha ezzel többet törődtek volna/törődnének.
Mindig "ökölbe szorul" a gyomrom, amikor azt hallom tőlük különböző interjúkban - és sajnos, nem csak Erdész Robitól, hanem Attilától is -, hogy azért nem propagálják itthon a kinti sikereiket, mert esetleg azt foghatnák rájuk, hogy "messziről jött ember azt mond, amit akar." Ennyire kicsinyhitűnek azért nem kéne lenniük!
Hiszen mutasson bárki is még egy magyar együttest, aki fő meghívottként (!) léphetett fel Los Angelesben, tomboló sikert aratva egy majdnem 2 órás koncerten, s akinek az erről készült koncertlemezét (LIVE IN LOS ANGELES) az egész világon forgalmazzák!
Visszetérve a tegnapi koncertre: öcsém is megkérdezte tőlem, hogy honnan is kellett volna tudnia erről a koncertről, ha én nem szólok neki?
Merthogy sehol semmi plakát nem volt róla - azt az egy-két interjút meg valószínűleg kevesen csípték el. Meg is lett az "eredménye": fél ház volt csak, én is több emberre számítottam.