jani_wan Creative Commons License 2003.12.13 0 0 1016
Zsu
-----
"Astros a looser team" - Szerintem a Houston nagyon okosan kolti a penzet evek ota (na jo a Hidalgo nem jott be),
nem az o hibajuk hogy nem nyertek bajnoksagot eddig. Nem minha szeretnem hogy nyerjenek :))
A Pettitte igazolas is zsenialis. De hogy Pettitte nem Bostonba ment, azert van mert a vegen ugyis mindig az van
amit a nok akarnak. :)
Mondjuk jobban orultem volna ha a Pettitte csalad Tampaban lakik. :) Vagy Alaszkaban. :))
Azert remelem hogy Clemens tv-n nezi jovore a meccseket es nem a Cubs ellen dob.
A Cardinals meg kezdheti klonozni Pujols-ot es Matt Morris-t, hogy versenyben legyenek jovore a csoportban.

fighting
-------------
Sokan a Yankees-t utaljak, es nem a rendszert. A csapat kezzelfoghato valami, a rendszer nem az.
Es a Yankees egy gepezet ami tonkreteszi rengeteg ember szorakozasat.
Az igaz, hogy nincs Salary Cap, de az sincs leirva hogy kolteni kell 5-szor, 10-szer annyit, mint a tobbi csapat.
Mi abban az erdekes ha mindig ugyanaz a csapat nyer?
Mi abban a jo hogy a csapat akinek szurkol az ember, mar a szezon elott majdem teljesen
eselytelen? Ok, csodak meg vannak, de a szezon kozepen meg Floridaban is kongott a
stadion az uressegtol. Vajon miert?

Egy amerikai mondta nekem: "a Yankees-nek vagy szurkol az ember, vagy utalja oket. Kozeput nincs."
O New York-i volt, es a legnagyobb Yankees Fan akivel eletemben eddig talalkoztam!

stero
-------
Sosa nem csalt, csak hibazott. Nagy kulonbseg!
Es hogy a Cubs nem fog nyerni? Ezt mondtak a Marlinsrol is!

mindenkinek
------------------
itt egy link, ezt erdemes elolvasni. En jot rohogtem:
http://sports.yahoo.com/mlb/news?slug=imaginethepossibilities&prov=tsn&type=lgns

"Let's rute-rute-rute for the Cubbies
if they don't win it's a shame."