Ultrawox Creative Commons License 2003.12.12 0 0 5500
Tényleg nehezebb a mercivel parkolni :) Kis helyeket már észre sem veszek :)
A belső helyekkel talán nem lesz akkora gondom. A most szállítandó 170cm-es hűtő semelyikbe sem férne bel :)

Azt a renaultnál nem veszik észre, hogy nem csak a clio a thalia ellenfele, hanem van más típus is? Merthogy nekem clio nemkell, de ha a thalia-t lerontják emiatt... akkor lehet találni még más márkát is hasonlót... Na megvolt a mérgelődés :)

>Mint notórius gyorshajtó mondom:
>Az autó vége: 160 km/h (DE DÍZELT NEM HAJTUNK >VÉGSEBESSÉGEN!!!)

Hát igen, valahogy én is így gondoltam.

>Ebből ugye következik, hogy a 140-150-es >utazótempót vidáman tartja :) A másik a

Ez viszont elég lehet (talán :) )
Kölcsön Renault megane classic-al voltam Olaszországban és az autópályákon nekem bőven elég volt a max 160 (igaz az benzines volt).

>gyorsulás, ami jobb, mint a W123 200D-ben, >szóval szerintem így is fogod érezni a >különbséget, annak ellenére, hogy csak 65 LE a >motor.

Azért én inkább 80-ast szeretnék ha lehetne, még úgyis sokat kell spórolni :-x, azt az árkülönbséget már simán megérné.
Amúgy a merci 240D. Ha lenne benne 5-ös sebesség akkor menne 150-el is szerintem. (Igy max 130 túlhajtva)

>Mellesleg dízelnél nem a lóerőt kell nézni,
>hanem a 160 Nm nyomatékot! :) (Ez főleg az M3-
>ason a gyenge autók kerülgetésére emelkedőn >ideális)

M1-es és a 85-ös út a fő terepem, de gondolom hasonló az M3-as is, igaz ott csak 1-2x jártam.
Bár a 85-ös útnál szarabbat és túlzsúfoltabbat keveset találni. Ne soroljátok, tudom van azért... :)

Kösz a hozzászólásokat!