Sacyka Creative Commons License 2003.12.12 0 0 89
Ajaj!
És szóltatok az ügyvédnek? Mert akkor lehet, hogy ha ma nem jegyezték be, akkor elbukjátok a kedvező kamatot! Mindenképpen hívjátok fel az ügyvédet és tisztázzátok a dolgot! Egyébként a P. ügyvédúr pont ugyanezt játszotta el velünk, azért csúsztunk 3 hetet a benyújtással. Csak én akkor nem tudtam benyújtani, mert nem volt tulajdoni lapunk - mert én balga azt hittem, hogy a keretszerződés esetén van nekik össznépileg, nem kell személyenként benyújtogatni, mellesleg a P. sem említette, hogy kell -, és mivel be kellett szereznünk a telekkönyvi kivonatot, a szám bediktálásakor észrevettem, hogy a szerződésben rossz helyrajzi szám szerepel.

Most elolvastam egy összefoglalót az új rendeletről, ami megtalálható a Magyarország.hu oldalán. Ez azt mondja, hogy egyrészt az a fő, hogy legkésőbb ma alá legyen írva és ellenjegyezve a szerződés, és legkésőbb ma éjfélig benyújtva a földhivatalhoz. Ezt TÉRTIVEVÉNYES levélben is meg lehet tenni. Ezek után legkésőbb dec. 22-ig be kell fogadnia a banknak a kérelmet. Ennyi.

LEGFONTOSABB INFO!!!
A kamatváltozás NEM vonatkozik az ezen határidőn belül befogadott hitelkérelmekre vagy a már megkötött hitelszerződésekre, legfeljebb húsz évig. Tehát amitől féltem, hogy a köv. kamatperiódusban mi is megkapjuk a megemelt kamatot, nem következik be!!! HURRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!! :))))))))))))))))

Mostmár csak meg kellene kapni azt a hitelt. :)

Előzmény: TÜNDÉr (88)