girind Creative Commons License 2003.12.12 0 0 73
Kedves Mamicska!

Semmiféle gyűlöletet nem szeretek. Sokkal jobb egyetérteni és mondjuk inni rá egy jó korsó sört mintsem vitatkozni feleslegesem. Az igazságérzetemet azonban bosszantja pár dolog. Megpróbálom Hamupipőke módjára a búzát az ocsutól szétválasztani, jó lenne objektíven, de ez nem megy könnyen.
Tehát, ittragadva, hadd ne kedveljem már ezt az Esterházyt. Pont e magyargondozás miatt nem leszek rá kíváncsi, felőlem azt csinál amit akar. Őt is felveheted a gyűlölködők listájára, mert aki képes ilyet elkövetni.... Meg azt is engedjék már meg nekem, hadd ne tartsam ezt az ordenáré Petrit se a nagy költők között számon, ehhez jogom van. Amikor olvasok valamit, abból rögtön kiviláglik a szándék, a gondolat, az őszinteség és a többi emberi tulajdonság. Ahogy Mikszáth novelláiból átsugárzik a szeretet a jó palócok, és a tót atyafiak iránt.

Nagy Lászlótól azt a keveset (szégyen rám) amit ismerek, nagyon szeretem.

A poiltika szerintem fontos dolog. Épp ez késztet arra, hogy megpróbáljak azon kevés információ alapján tájékozódni, amikhez épp hozzájutok. Nem gubózhat be az ember. Habár az is igaz olyan nagy és sötét erőkkel találkozhat hamar bárki, hogy jobb ha nyugton marad. Tudod, sokszor elgondolkodok azon, vajon mi lehet egy-egy politikai lépés mögött a valódi ok, kik mozgatják a szálakat. És ha az pénz, mint manapság a legfőbb érték alapján próbálom szemlélni, az néha segít. Majd ezt a játékot is elunom egyszer.

A legjobb a család és baráti társaságban eltöltött idő, annak jó és rossz periódusaival, mert ott a szeretet, és bizalom.

Addig is, kifejtem nemtetszésemet, hogy itt ajnározzanak mindenféle szemetet nívós irodalom címén, és nem tetszik az az erőlködés ahogy próbálkoznak a kutyaütők nagy hanggal és médiaháttérrel, haverokkal egy lapra kerülni az igazi értékekkel.

tisztelettel

girind

Előzmény: mamicska (71)