Üdvözlet.
Nos, hazatértem a beteglátogatóból. Vegyes érzelmek. Ami egy kicsit bánt: ÉN SEM AKARTAM MEGTUDNI, HOGY SIRIUS MEGHAL A KÖNYVBEN. KICSIT SEM! Nem szoktam földhöz csapkodni magam irodalmi személyek halála miatt, de ez (hogy megtudtam, és hogy egy valódi"bekiabáló" miatt tudtam meg, úgy, ahogy, eléggé kiakasztott. Hogy ezek után nem ellenőriztem a dátumot, mármint, hogy még pontosan hány óra van hátra a HP5 magyar premierjéig - bocsánat. Túl sok embernek valszeg nem okoztam álmatlan éjszakákat, mivel ez a fórum nem bizonyult túl népszerűnek. Aki mégis az én bekiabálásom miatt tudta meg ezt a hírt - álljon itt egy bocsánatkérés. Többet nem akarok erről a témáról beszélni, mert egy kicsit felidegesített. Természetesen nem a feddés, hanem Sirius halála. Megígérte a kölyöknek, hogy lakhat nála, erre tessék. Jól van. Magam csak névnapomra vagy karácsonyra kapom meg a könyvet.
Közben megérkezett a könyvcsomag a Beholdertől. Nagyon-nagyon örülök neki. Tegnap ki is olvastam az új kétrészesnek az első részét. Annyira tetszett, hogy nagyon. Úgy általában a főszereplő, meg a történet, de legjobban a stílus. Ezért nem izgat annyira a kérdés, hogy a sztori esetleg nem annyira eredeti, mert nem hinném, hogy bárki más ilyen formában írta meg ugyanezt a történetet.
Köszönöm, láttam, hogy a hirigelős fórum az aktív, és az interjús nem. De azt hiszem, ott nincs keresnivalóm.
Üdvözlettel
M.