Haszika Creative Commons License 2003.12.12 0 0 4805
támadó, csak nem kezdeményező, nem ugyanaz:P nem egyből támad sokszor, hanem néhány védekező ütés után, és ez az h őt olyan helyzetekből láttam támadni, amilyenből mást nem igen

+ Andre szintén sokat köszönhet a lábmunkájának, mit sokat? rengeteget messze ő volt a '90-es évek legygorsabb lábú játékosa, én úgy is voltam vele h nem is lesz soha senki nála gyorsabb, nagyot i s néztem Hewitt színrelépésével

"Akkor nézd meg Agassit játszani és utána írj ilyen hülyeségeket, hogy csak ő tudja (és az öreg mintha "kicsit" eredményesebben is csinálná...). " ez is egy szemlélet, persze ha bunkózol attól még nem lesz igazad, mert én nem egy adott ütésfajtáról beszéltem, hanem szituációról, úgyhogy nem is igazán értem mibe kötöttél bele; ugyanis azt mondtam h "olyan veszett szituációkban" ezzel 1. semmi valótlan nem állítottam; 2. nem konkrét szituról beszélhettem, akkor miben is jobb Andre? mire is írtad? mert én nem írtam határozott példát......
mielőtt el kezdesz nyersebben fogalmazni, mert megy fel benned a pumpa, talán olvasd el figyelmesen mit írtam

amit írtam Hewittról igaz Agassira, más adott szitukban láttam őt olyat produkálni, amit csak ő tud, vagy legalábbis sokszor produkált olyat, de Samprasnál is tudnék ilyet mondani, jóllehet ez utóbbi 2 estben is tudnék másokat mondani akik megcsinálták az adott dolgot, de tőlük hatványozottan többször láttam........

Előzmény: Ciani (4804)