AliceCsodaországban Creative Commons License 2003.12.10 0 0 937
Én azt nem felejtem el soha, mikor még az unokahúgom (az első) volt 3 éves, nálunk voltak a sznob szüleivel, és nagyon jól érezte magát, képzeld, ezzel búcsuzott: "amint lehet megejtjük a következő találkozást" - isten bizony! :-DDDD Azt se tudtam, köpjek vagy nyeljek, voltam vagy 23 éves akkor...

Nem tudom mitől van az, hogy a mekit ilyen ördögtől valónak állítják be... a (legkisebb) unokahúgomat állandóan a mekibe kellett vinnem, azt imádta a legjobban (nopersze az ajándékba kapott figurákkal együtt), mégis mi kár éri ott? Hogy eszik egy kalácsba burkolt fasírtot???? Soha ne legyen nagyobb baja...

Mikor a lányaim gimnáziumba jártak, akkor volt nagy meki szezon, állandóan ott jöttek össze dumcsizni. Szeszt nem árultak, cigarettázni nem volt szabad, a vécé tiszta volt, mi itt a probléma?

Én ugyan utálom a meki kajákat, mert nekem nem ízlenek, de hogy olyannyira károsak lennének... ugyan már! Ha ezel egy gyerekvágyát ki lehet elégíteni, mi ebben a rossz? csak mert mostanság olyan trendi a mekit cikizni????