Szia tefi!
Bocs, kicsit sokfelé kell figyelnem. De még így is _aznap_ szólok itt a fórumon, ahogy megérkezett. Kivétel most, de szóltam, hogy nem leszek itthon.
Nem tudom, hogy megkapom-e a közleményt tartalmazó részt a csekkből. (Elvileg a havi levélben ennek szerepelnie kell.) A banki ügyeket a netről intézem és azért problémázok feleslegesen, mert az látszik, hogy 4 db csekkes befizetés történt. A név nem látszik. Tudom, nem a Te hibád, hanem a banké, de engem az agyvérzés kerülget perpill.
Ez látszik:
Összeg: + 4000.00 HUF
Partner neve: INTER-EUROPA BANK RT
Közlemény: 4 db Kp. átut. megbízás
vagy ez:
Összeg: + 1000.00 HUF
Közlemény: 00N KÉSZPÉNZ BEFIZETÉS
002 KÉSZPÉNZ BEFIZETÉS
CSEKK:
De kívánságodra adom a listát, hogy kik fizették be:
a legfrissebbek: 4 ismeretlen csekkes jótevő, 1 ismeretlen befizetéses jótevő (banki befizetés), Clea, Dokimanó
akik korábban befizették:
Gyapi, lakivili, poiuztre, nagya, kukucs33, Kori, rozsnyo, Fifty, ddaniel, Alexfux
Tehát eddig 17 ember fizette be, hihetetlen számolásokat végezve megállapíthatom, hogy a klub egyenlege 17000 HUF.
Ezügyben türelmeteket kérem. Nem lenyelem a pénzt, hanem a bankkal vannak apróbb problémák. Intézkedem az ügyben. Továbbra is kérem, hogy aki nem átutalta a pénzt, hanem befizette, vagy postai csekken adta fel (5 fő), az legyen kedves, ha van rá lehetősége, küldje el az igazolást. Ki tudom szedni a bankból is, csak ahhoz be kell mennem személyesen, és nem megy azonnal... :( Szidalmakat, átkokat, bizalmatlansági indítványokat, stb. e-mailben kérném :))
2003. december 11-én csütörtökön - várhatóan 11 órától 18 óráig a szolgáltató karbantartást végez a szerveren, előfordulhat, hogy a klub oldala nehezen, vagy egyáltalán nem lesz elérhető. Biztos ami biztos, csinálok háttértárat.
A matrica kiváló, minden tiszteletem az alkotóé :) Megkaphatom e-mailben? (minél nagyobb felbontásban lenne jó)