AliceCsodaországban Creative Commons License 2003.12.10 0 0 547
Elolvashatod itt a neten is, ha már olyannyira vágyol rá. Az ujságoknál rákattintasz a "több ujság"-ra, aztán itt még a méhészek szaklapjait is kiolvashatod. (Remélem a startlap megvan neked ott a messzi Angliában is (www.startlap.com).

Én viszont tegnap - álmatlanság miánt - bizony végigböngésztem azokat a beírásokat, amikre Iboly hivatkozott Laufer G. topicjában, majd aztán szinte teljes egészében sikerült átböngésznem a babanetes erről szóló topicot is.

Tályogos mellel való szoptatás - nyitott tályoggal való szoptatás - őszintén szólva majdnem rosszul lettem.
Próbaperek a tápszergyártók ellen, hogy ne merészeljenek termékmintákat küldeni...
Orvosok, védőnők szidalmazása, akik felírják a tápszert...
Más ismerős anyák lecikizése, kibeszélése, akik nem átallanak 6 hónapos kor előtt hozzátáplálni...
Pedig ők kéretlenül is segítenek, de a marhája inkább az orvosra hallgat mint a barátnőre...
Te pedig még azt a nőt is elitélted, aki kakaót ad a gyereknek reggel este.

Ilyen dogmatikus hozzáállással, nagyon nehéz vitatkozni. Már csak azon csodálkozom, hogyhogy életben maradnak még a gyerekek ezek után.

Úgy érzem, az analógiám az életvédők és a szoptatásmániások között nagyon is helytálló volt.

Előzmény: Törölt nick (545)