-1. Örülök hogy mindenki magáénak érzi anevet de a tény az hogy nem mi magyarok voltunk az elsők. Szóval addig örüljünk míg az olaszok ide nem jönnek:)
0.Az internetes biciklis körökben valóban Manka levlistája volt ismert ezen a néven. De a nem virtuális (azaz net alapú) kerékpáros vezetők körében a Lorshy -Harang közös szerzemény lett többször előadva. Szóval ez az indok max. a domainre jelenthet hivatkozást. Én már ezen a néven ismertem meg az ötletet 2001-ben.
1. Balogh Gábor-nak nem volt joga odaígérni a domaint, bár tagadja hogy odaígérte volna.
Viszont volt egy megbízása /2003.jan.!/ hogy csinálja meg a sógorával a web-oldalt, védje le a domaint. Lehet hogy ettől gyorsult be (sajnos még mondig nem eléggé).
2. Tőlem senki és ezt határozottan állítom nem kérte a domaint, viszont nagyon sokat beszéltem a terveinkről (a névvel együtt) többek közt Panther-nek. Nálam senki (ő sem) nem tiltakozott.
Szerintem ezt a név témát zárjuk is le azzal, hogy a levédetés azért is fontos számunkra, mert mint a KT 2.0-n leírtam hozzájárulásokat is mi gyűjtjük be a rendszer karbantartására a vállakozóktól, önkormányzatoktól. Nem szeretném ha ezen a néven valaki más tenné ezt.
Fontos ez nem személyesen nektek szól, tényleg általában értettem.
Azt meg különösen nem szeretném ha valaki a szellemi és anyagi befektetéseink (pl. 3 térségben összesen 4000 db térkép, 12.000 db prospektus, 90 vállalkozó, 40 önkormányzat) lévén létrejött termékeket (Happy Bike Card, szervezett túrák) "nyúlná le" azaz szerződéseket kötne e néven és eltenné a hasznot. Erről is szeretnék megegyezni veletek.