Haszika Creative Commons License 2003.12.09 0 0 4780
hülyeség;

ez nem típus kérdése, és pláne nem az h érzelmeken múlott volna; ez ráadásul vicces is, azért mert valaki elfojtja azokat, nem jelenti h nincs, nem tudom hogy te sportoltál e komolyabban, de én igen; és elárulom sokkal nehezebb úgy maximális teljesítményt nyújtani, pláne hosszú-hosszú időn át, hogy mindent magadba fojtasz...

nagyon sokszor le kell vezetni a gőzt, különben annyi;

ja és mellesleg nekem pont ez vol szimpatikus Peteben, hogy nem üvöltött, mint Hewitt, nem külte el a picsába a bírókat, mint McEnroe, nem vitatkozott folyamatosan üvöltözve, mint Nastase, és még ezer példát mondhatnék; ez szúrja a csőrötöket, meg sok másét, hogy ő mindig tudott uralkodni magán és a játékra koncentrált mindig, nem a bírókkal, vonalbírókkal foglalkozott; ha döntött a bíró akkor elfogadta, vagy maximum csúnyán nézett rá illetve értetlenül, de nem kezdett el hepciáskodni, mint a legtöbb ember - neki ez a vesztük soxor, hogy már nem energialevezetés, hanem fölösleges kötekedés, nem a játékra figyelnek, hanem h az igazát bizonygassa, ez hátráltató erő; Pete sztem ezt pontosan tudta, lehet h csak ilyen a természete, de lehet h tudatos volt......

Előzmény: Giovanna (4779)