Én nem attól tartottam, hogy ki fog ide átjönni, hanem az a bajom, hogy ez egy nagyon fontos kérdés, és így csak egy szűk réteg fog tudni róla. Márpedig mindenkit érint.
Más:
Pontosítok. Balogh Gábortól (MK vezető) kértem a domain-t és tőle kaptam az ígéretet is arra vonatkozólag, hogy megkaphatom.
Egyébként elküldtem Ádámnak azt a rövid, történelmi összefoglalót, amit a listámon is közöltem a Happy Bike név használatával és köztudatba vitelével kapcsolatban.
Az más kérdés, hogy amikor egyszer beszéltem Haranggal, akkor még 2002-es dátumú, majd későbbi beszélgetéseink során már 1998-as dátumú saját ötletként adta elő a nevet (Happy Bike). :-)
Ezt a részét én a részemről lezártam a dolognak. Tudomásul vettem, hogy a Happy Bike nevet - sajnos - más bejegyezte, és ezért fölötte a kontroll-t elvesztettem. Tudomásul vettem a Domain név lefoglalást is. A domain foglalás végül is nagyon hamar kiderült (hála a korrekt regisztrációs adatbázisnak).
Engem a dologban csak egy dolog zavar piszkosul. Mégpedig az, hogy Panther és Ádám beszélgetett ezen esemény előtt és után is a témában. Panther ennek ellenére (mármint annak ellenére, hogy megkapta Ádámtól a korrekt tájékoztatást) nem szólt se nekem, se másnak arról, hogy itt van egy név levédés is! Ennek a témának a kezelése - emlékeim szerint - rá volt bízva, mint jogban járatos, és ilyen dolgokhoz hivatalból hozzáférő emberre...
Ez csak egy mellékvágány persze. Jobb lenne inkább a tényleges törvénymódosításra koncentrálni. Az ugyanis - szerintem - elég sok energiát fog lekötni!