puzdra Creative Commons License 2003.12.08 0 0 95
Éppen ez a bajom. A tiedben benne van, az archívuméban nincs.

De tegyük fel, hogy ez a bekezdés így történt, ahogy nálad van:

”… Egy polgári kör - több körre is hivatkozva - a Jobbik-párt elnökét és a Bp. II. kerületi önkormányzati választás csõdjéért felelõs alelnökét, valamint Usztics Mátyás színmûvészt hívta meg. Alelnök és elnök - eleget téve a demagógia valamennyi szabályának - elmondta a magyar emberek szinte valamennyi vágyálmát, hangsúlyozva, hogy ezek nagyobbik részét az Orbán-kormány nem teljesítette. Usztics Mátyás odáig ment, hogy kérdésre válaszolva közölte: semmiképpen nem engedhetõ meg, hogy 2006-tól ismét Orbán Viktor legyen a miniszterelnök, mert erre erkölcsileg nem alkalmas. Ekkor többen is úgy vélekedtünk, hogy éppen a színmûvész alkalmatlan erkölcsileg a meghallgatásra, és távoztunk…”

Én magam Uszticsot szeretem, Orbánt meg nagyra tartom. Itthon a legnagyobbra, meg még talán Európában is az egyik legnagyobbra. Mindez nem akadályoz meg abban, hogy Magyarország, és a benne élők jövő évi katasztrófájáért őt tartsam bűnbaknak.

Mintha szándékosan húzódott volna a második vonalba az első választási forduló, vagy a TV vita előtt-alatt, mintegy szabad utat biztosítva ennek az impotens dörzsölt bankárbandának. Hogy ez mennyire így van, amikor látta, hogy a vereség aránya sem mindegy és belehúzott, megjött az eredmény. Ha a két forduló közti szünet néhány nappal tovább tart, ma Magyarország a legerősebb lenne a tíz csatlakozó közül.

PolgárPress, ez a rablóbanda másfél év alatt már tőled is elvett legalább öt-tíz boldog esztendőt.

Usztics kifakadását megértem. De kérdezd meg csak tőle, hogy Orbán és Medgyessy erkölcstelensége mennyire azonos erkölcstelenség?

Kijelentését együtt kell kezelni Szili Katalin vagy Jánosi „nomenklatúrás” és „zsákmányszerzős” kijelentéseivel

Előzmény: PolgárPress (94)