az 5csillagos szállóban nincs széf. naív, a világon sokfelé megfordult vendégként volt pofánk a két kameránkból és telefonunkból egyet-egyet a szállodai szoba fiókjában hagyni.
papírjai megvoltak, töltő megvolt, nem biztosítási csalók voltunk.
az igazgatók voltak olyan gerincesek és európaian udvariasak, hogy az ügyintézésük kimerült abban, hogy kifogásokat kerestek és letagadtaták magukat, vagy egyszerűen el sem jöttek amikorra megbeszéltük, hogy leülünk megyegyezni. a végre bedühödtem, elsétáltam a helyi idegenvezetővel a rendőrségre, aki beidézte őket. az egész igazgatóság du 4-től éjjel 3-ig bent csücsült. utána érdekes módon ki tudták fizetni a károm felét.....amikor megkérdeztem őket, hogy ez most mire volt jó, miért nem lehetett udvariasan elintézni az egészet az elején (az első nap történt a lopás) semmit nem tudtak mondani.
állítólag van valami nagyon komoly nyílvántartás a problémás szállodákról és aki egyszer oda bekerül, az nem sok jóra számíthat a rendőrség részéről. ezért ijedtek meg amikor volt vér a pucámban elmenni a rendőrörsre. elöttük egyébként le a kalappal.