NagyAnd Creative Commons License 2003.12.08 0 0 73
Szia Sacyka!

A fitness teremről sajnos nem tudok semmit, még a helyét sem tudom, hogy eredetileg hová szándékoztak ezt tenni. Valahova a pincébe? Pedig én is lejárnék, mert rám férne :))

Lakógyűlés: a közös képviselő maradt, bár a lakók többsége a leváltás mellett voksolt :-o Na, hogy lehet ez? Ugy, hogy tulajdoni hányad alapján ment a szavazás és a Tópartnak még brutálisan sok tulajdonrésze van (el nem adott garázshelyek, tárolók, pár lakás, egyebek), és U. úr a Tópart képviseletében támogatta a jelenlegi k. képviselőt. így lényegében a Tópart döntötte el az egészet.

A k. képviselő ellen felhozott érvek között főleg az szerepelt, hogy a mérőórák (víz, gáz) még mindíg a Tópart nevén voltak, a Tópart meg nem fizette a számlákat, úgyhogy lassan már közmű kikapcsolással kellett szembenéznünk. Erre egyébként gyakran rákérdeztünk az év folyamán, de sose kaptunk korrekt, megnyugtató választ a k. képviselő úrtól. Na, de most már valami folyamat közepén vannak a Tóparttal, ezért nem akart most U. úr k. képviselőt váltani. (Ez mondjuk érthető a Tópart részéről.)

Továbbá a kert, valamint a kukatárolók állapotával sem voltak a lakók megelégedve.

Röviden ennyi.

ps.:(A villanyórákat azért nem említettem, mert azokat egyénileg kellett az ELMÜ-nél átiratni. Aki ezt nem tette meg, az magára vessen. Erre majd figyeljetek ti is. )

Előzmény: Sacyka (72)