diesel_uberalles Creative Commons License 2003.12.08 0 0 5351
Kispipi: szerintem a "hivatalos" kék lenne jó, bár az nem a hivatalos renault szín

takacsr: a bajok ellenére azt mondom, mint fő problémás eset :), hogy arra kell figyelni, hogy hol szervizelteted. Gyerekbetegségek minden gyártmánynál előfordulnak, csak van ahol elsőre megcsinálják, én kifogtam azt a szervizt, aki nem foglalkozott a problémával. Szóval azt mondom, nyugodj meg, belenyúltál a jóba :)

wiccy: határidő nincs

Xikla: a regisztrációt már elkezdtük, szóval azon már nem tudunk halasztani. A plakáttal bíbelődöm, de a szövegileg segítséget adhatnátok, mint azt lejjebb kértem.

rhapsody: köszi, ha megérkezett, szólok! A laphoz Ti is adhattok, követve KISPIPI példáját :)

szafe2: az, hogy ki mennyire hülye és mennyire nem tud vezetni, nem márka- és típusfüggő...
Suzukisokat is alázzák, hogy így hülyék, úgy hülyék... De amikor megjelentem a sima 1.3-assal 180-nal a belső sávban, akkor csak azt láttam, hogy a szemeiket próbálják visszatenni...
(Mellesleg a suzukisokat hülyézés helyett mindig csak megáldottam a köv. mondattal: "engem is miattad hülyéznek le...")

Előzmény: KISPIPI (5325)