Sacyka Creative Commons License 2003.12.08 0 0 72
Nem jött össze, még pár dolog az eszembe jutott. :)

1. Rákérdeztem az A épületi "pizzériára". U. úr azt mondta, hogy elkelt, most alakítják át, mert a pinceszinten levő raktároknak meg kell oldani a szellőzését. De hamarosan kész és megnyit. Nem pont pizzéria lesz, de valami kávézó vagy ilyesmi, szóval vendéglátóipari egység. :)

2. Rákérdeztem a kerti tóra is. Azt mondta, hogy az nem valószínű, hogy megépül. Mondjuk átgondolva szerintem sem praktikus, mert bonyi a karbantartása és takarítása, és gondolom sok kisgyerek lesz a házban, nekik meg nem túl biztonságos. Viszont tűzrakó-szalonnasütőhely lesz a kerítés falába építve. Elképzelhetőnek tartom, hogy inkább valami fajátékos játszóhelyet kellene a kertbe tenni, de ezt majd eldönti a lakógyűlés. :)

3. Most néztem, hogy az A épület leírásában valami 130m2-es fitness terem is említésre kerül. Ez vajon megépült? Kedves NagyAnd! Jelentkezz! :)
Egyébként is érdekelne, hogy mi lett a lakógyűlés eredménye, és hogy miért váltottátok le a közös képviselőt.

4. Yaszsnak elfelejtettem válaszolni: igen, a konyhába csináltatjuk a bútort, főleg, hogy így olcsóbb, mintha készet vennénk. A beépített szekrények is rendelésre készülnek majd, de ez akkor is így lenne, ha nem lennének ferdék. :)