Én biztosan vennék, bár lehet, hogy egy picit kisebbet, hogy a plusszköltségekre több pénzem maradjon. Igaz, az én véleményem nem kimondottan nevezhető mérvadónak. Legalábbis nem többségi vélemény:)
Egyébként ha veszi valaki a fáradtságot, és átolvassa a topikot, akkor szinte minden felmerülő problémát megtalálhat, így ő már a problémák ismeretében tud mérlegelni és dönteni. Ha ezt megteszi, akkor szerintem hasonlóan elégedett vevő lehet, mint például én. De azért én biztos vagyok benne, hogy nem vagyok egyes egyedüli majdnem elégedett vevő a közel 300 eddigi lakásvásárló közül.
Pont erről az elmúlt néhány tíz hozzászólásban volt pont szó, tehát nem kell túlzottan sokat visszaolvasni.
A már eddig is jelenlévő topiktagoktól kérem, hogy ha lehet, NE szóljanak újra hozzá a véleményemhez, és NE kezdjék újra a szidásomat, mivel úgy emlékszem, hogy néhány esetben és módon már bocsánatot kértem. Szerintem igen is helye van itt pozitív véleménynek is, nem kell állandóan rontani a másik kedvét. Mondjuk el a rosszat, de ne próbáljunk meg senkit sem befolyásolni. Köszönöm.