Snake68 Creative Commons License 2003.12.08 0 0 11
Tapasztalatok:

Kedden vettem meg. Beleraktam a 32Mb-os kártyát amelyet le kell formázni!!! Az aksi 3 lemerülés-feltöltés után éri el a full kapacitását, ezért rögtön el kezdtem nyomogatni, hogy lemerüljön. Habár csak 2 vonalka volt a töltéskijelzőn mégis 4 órán keresztül kellett ba..gatni, hogy lemerüljön.
Számítógéppel Bluetooth-on keresztül csatlakoztattam. 15 000.-Ft-ért lehet venni TECOM féle kábelt. Jobban megéri, mint 13990-ért egy IrDa.
Hamar rájöttem, hogy nem érdemes pénzért letölteni programokat, hiszen ugyanezt az internetről a számítogéppel ingyért is megtehetem. Kicsit "warez" módon. Nos telepítettem néhány programot. Vagy 10 játékot, Szótárat, Handy Shoppert stb. de hamar elege lett a telefonnak belőle és "lefagyott", de úgy hogy ki se lehetett kapcsolni. Ki vettem az akkumulátort és restart. A fölösleges dolgokat el távolítottam és most megint tökéletes.
Ami nem tetszik: Hihetetlen jó programok vannak hozzá, melyek alapban nincsenek telepítve.
Kár!
Minden nap újra be kell állítani az ébresztést, ha nincs meg a Handy Reminder programod.
Egyenlőre ennyi.
Egyébként szinte tökéletes. Végre a telefonnál is érezhető a windows filing, Pl: "A program müködéséhez újra kell inditani a telefont" vagy egy program eltávolítása néha hihetetlen hosszú idő. (3 perc is volt)