jani_wan Creative Commons License 2003.12.05 0 0 1001
stero
-----
Nem akartam a lelkedbe gázolni. De ugy tűnik sikerült. Az hogy szopogatod a kisujjad az a te magánügyed. De azt még csak nem is feltételeztem, hogy olyasmit is megosztasz velünk, ami ilyen uton tudatosul benned.
A probléma inkább abból addódik hogy feltétel nélkül elhiszel mindent amit olvasol, vagy nem olvasod el figyelmesen. (köszi de nem kell link, elhiszem hogy a cikk létezik, és a leborulást is mellőzheted). Az újságirókat - a Baseballhoz jobban értenek mint a te, ezt nem is vonom kétségbe :) - azért fizetik hogy irjanak. De néha az cikkek erősen a sci-fi határát súrolják. És amit te itt "idéztél" , inkább volt fikció, és teljességgel nélkülözte a realitást. Valószinüleg a cikk szerzője hozzátette, vagy legalábbis kellett volna, hogy arra hogy A-ROD lesz a SS és Jeter a 3B kevesebb az esély, mint arra hogy gyapotott termesszenek a Plutón. Én is olvastam olyat, hogy a Cubs-hoz is jöhet az A-ROD. Egy teljes oldalt teleirt az ember. Még netes szavazás is volt ...stb. Mégse gondolta senki se komolyan. És én se tartottam érdemesnek arra, hogy a Cards szurkolókat riogassam vele.
Ami a nagy tudásomat illeti tévedésben vagy.
Nem tudom honnan vetted azt hogy én valami überokos vagyok. Én is csak annyira vagyok informált, mint egy átlag baseball rajongó. Egyszerüen csak nem hiszek el minden hülyeséget, és szó sincs komoly nagytudású emberről.
Ami a mezszámos "poént" illeti, ez nyiván valami Yankees vicc lehet, mert ez, és a hasonló viccek minden más csapat rajongója számára inkább egy újabb adalék ahhoz hogy még jobban utálja a Yankees-t.
"Every time the Yankees make it to the World Series, or even to the playoffs, it diminishes the fun of the game. No one outside of New York and transplanted New Yorkers cares to see the Yankees play in the World Series anymore." - és ezt nem én mondtam.

Atmo
----
egyetértek, a Pujols lehetett volna MVP, de a szavazók sajnos azt is nézik, hogy bejutott-e a playoffs-ba a csapat.
A visszatekintésed szép munka, de néhol nem értek vele egyet, de ez nem számit. A lényeg hogy Cards drukker nem vagyok és nem is leszek, mert:
"Let's rute-rute-rute for the Cubbies
if they don't win it's a shame."