Szabó G. Zoltán Creative Commons License 2003.12.05 0 0 159
Vannak olyan területek, ahol el tudnám képzelni a megbízott szakértők irányítását egyfajta politikai felügyelettel

Na, éppen ez folyik a parlamentben. A képviselők szakértőket alkalmaznak, az ő javaslataik alapján foglal állást a frakció és szavaznak, illetve szólalnak föl a képviselők.

olyan nagy érdemnek nem tartom, hogy ilyen sok-sok órás egyeztetés folyt, mint ahogy az sem olyan nagy hőstett, hogy időm nagy részében én is dolgozok a fizetésemért.

Én sem mondtam hogy hőstett. Kifogásoltad, hogy a kormánypártok egyszerűen a frakcióvezetők jelzésére szavaztak a költségvetés módosító indítványairól. Azt választoltam, hogy így volt, csak éppen többszáz órányi egyeztetés eredményeként alakult ki, hogy egy-egy javaslatnál mit fog inteni a frakcióvezető. Kijelentetted, hogy ezt nem hiszed. Azt válaszoltam, hogy az a te dolgod.
Ki beszélt itt hőstettről?!

Én pedig, mint politikai elemző, úgy vélem, hogy ez csak duma.
Ehhez megint csak jogod van. Nekem meg ahhoz, hogy azoknak az elemzőknek jobban higgyek.

Szólhatnál a külföldi befektetőknek, hogy te, meg a szakértő barátaid szerint ez jelentős vonzerő, és ideje lenne észbakapniuk és hozniuk a beruházásaikat.
Szóltam.:-) A harmadik negyedévben nyolcéves rekordot döntött meg a beáramlott működőtőke mennyisége.

Előzmény: El Che (150)