igabiga Creative Commons License 2003.12.04 0 0 304
magam diplomás lennék, nagyanyám eccerű hatelemis parasztasszony, és a 194-es hsz-ban próbáltam érzékeltetni "megpróbáltatásaimat", a sikeres szoptatáshoz vezető úton. Tehát valamennyire kompetensnek érzem magam. (bocs most fél kézzel írok, mert a babec szopik itt a gép előtt egy picit) Nagyon örülök ylang-ylang hozzászólásainak, felüdítette a lelkemet. szóval együttalvás konkrét esete: már 3. gyerekkel csináltam, mindig a gyerek felé fordulok, és nem őt rakosgatom, hanem én mászok az ágyam megfelelő oldalára (ciciváltás). mostanra önkiszolgáló rendszerben működik. Emlékszem, milyen megható volt, kb 3 hetes lehetett, amikor arra ébredtem, mintha lepkeszárnyak verdesnék a mellkasomat, és a kis kezei matattak.
nagyon jó műsor volt egyébként március 8-án a sprektumon, mamák és babák címmel, ahol több nemzet, indonéz, eszkimó, afrika valamelyik népe volt szülés, szopi, témában. nagyon tanulságos volt, remélem megismétlik egyszer. (É. most aludt el a cicin)
én is csak 38 éves koromra lettem ilyen nagy ősanya, és nagyon sajnálom a nagyobb gyerekeimet, akiket "neveltem" piciként is.