Faxni Creative Commons License 2003.12.04 0 0 285
Kedves Ylang,
Értem, hogy gondolod, csak-csak-csak... A játszóház megint más, személyes beszélgetés zajlik x ember között, kérdés-válasz-kérdés, valamennyire a mesélőt is ismered, mondjuk látod, tehát több lehetőséged van dönteni, véleményt alkotni arról, amit mesél. Ott viszont van egy vagy két mondat, ismeretlen nyilvánosság előtt, ráadásul azt sugallja, arra buzdít, jellegéből fakadóan, hogy egy-két-néhány mondat/hirdetmény alapján alkoss véleményt valakiről, akit nem is ismersz. Amúgy is elharapózott ez a gyors, felületes véleményalkotási szokás, az ilyesmi szerintem ezt erősíti, ezért nem szeretem.

Én is beírhattam volna soxor sok helyre itt az indexen is egy orvos nevét, sokkal komolyabb indokkal, de nem tettem, nem is fogom, több okból sem. (Pedig nekem bizonyítékom is van.) Egy kórház nevét leírtam eccer rég de ma már abban sem vagyok biztos, hogy jól tettem, pedig nem minősítettem.

Szal én maradnék az e-mail, telefon, fax, személyes beszélgetés útján történő adatgyűjtés mellett.

Különben ez érdekes kérdés, hogy egy ilyen fórum nyilvánossága hogy és miként is van, de biztos vacakolnak ezzel nálam okosabbak és különben is itt off.
F.

Előzmény: Ylang-Ylang (278)