El Che
2003.12.04
|
|
0 0
77
|
Nem tudom, ki hogy van vele, de én úgy gondolom, hogy a képviselők legalább harmadánál alkalmasabb vagyok egy hely betöltésére a parlamentben. Képzettség tekintetében éppen úgy, mint erkölcsi szempontból, és szerintem az elhivatottságom sem lenne kevesebb. Az, hogy ez nem az én pályám, egy másik kérdés, de ha pont a magamfajták kellenek ahhoz, hogy ezek közül az emberek közül jópárat elzavarjunk, hát én mindenre kész vagyok.:)
Tudjátok, látok-hallok-megfigyelek én is. Mivel soha nem voltam egyik párt közelében sem, sokáig csak elképzelésem volt arról, mi mehet egy ilyen csapatban. De a sors egyszer egy baloldali ifjúsági szervezet táborába sodort egyszer, és teljesen kívűlállóként egy ilyen közegbe csöppenni pár napra igazi felvilágosulással ért fel. Ostobaság, szervilizmus és harácsolás voltak a kulcsszavak, és már akkor lehetett érezni, hogy az ottani okosok közül páran "karrierpolitikusok": mivel máshol nem nagyon állták volna meg a helyüket, helyezkedéssel próbáltak előre jutni. Ma azok közül páran már képviselők. Azóta nekem semmiféle illúzióim nincsenek. Viszont azt továbbra is követelem (ha kell, ezerszer megismétlem), hogy legalább csökkentsük a létszámát az Országgyűlésnek, ha már mindent totálisan nem tudunk (nem is lehet) megváltoztatni. |
Előzmény: Kovács Béla Sándor (75)
|
|