Alexfux Creative Commons License 2003.12.04 0 0 5211
Regisztráltam magam és a lóvét is elküldtem. Képet majd keresek, vagy csinálok.

Ijesztő, amit a Budakalászról és általában a Renault Budapestről mondtok, mert idáig oda hordtam az autót, ha valami kellett. A Renault Hungaria a felsőbb szerve ezeknek a márkakereskedőknek, ezért a szponzorálás mellett, reméljük, hogy figyeli a honlapunkat és a topicot és odacsap.

Ködlámpa. Múltkor egy Clio-ban kettő világított hátul. Jobbnak tartom az egyes megoldást, mert valóban nehezen téveszthető össze a féklámpával, nem vakít annyira, mintha kettő lenne belőle és kevesebbet is fogyaszt! :-)

Thalika! Nekem mindegy, hogy hol lesz, mert Budapesten lakom és bármerre eltalálok, de azt vegyük figyelembe, hogy a "végeken" lakóknak esetleg sokat kell autózniuk és általában keresztül kell mennniük Pesten. Ezért tartom jobb ötletnek az ország közepén valahol megrendezni a Thalit, pl. Solt, Dunaföldvár, esetleg Kecskemét. Később, ha már a személyes találkozások után is összeáll egy kemény mag, akik szinpatikusak egymásnak és a buli jól sikerült, akkor lehet szervezni az ország más részein is, mert akkor már nem arra fognak gondolni a tagok, hogy végig kell autózni az országot, hanem arra, hogy mekkora buli lesz, ami minden költséget megér.

Szeged ellen szól (és ezért mea maxima culpa!!!) a rettenetes autópályadíj. Mégegyszer bocs!