>egy egeszsegugyi szakmunka minosegevel kapcsolatban mennyire kongruens dolog az egyen lelkiismereti hovatartozasarol, vilagnezeti meggyozodeserol konzervatizmusarol kerdezoskodni?
Nem tudom, te mit értesz "lelkiismereti hovatartozás" alatt? Egyébként meg ilyeneket még egy mosópor-tesztelésénél is megkérdeznek. Másfelől: nem kötelező válaszolni. Ha ez népszavazás lenne, másképp festene.
>A kerdoiv nem tartalmaz megnyugtato processzus definiciot a feldolgozasaval kapcsolatban
De igen. Csak nem olvastad el. tedd meg.
>nincs kihangsulyozva, hogy a kerdoiv onkentes, kitoltese nem kotelezo
Le van írva ugyanúgy szedve, mint a többi. Miért kéne kihangsúlyozni?
>minden vedonorol beszerezheto grafologiai celokat szolgalo irasminta
egyrészt ez nem egyszerű, másrészt néhány számból még nem lehet grafológiai elemzést végezni.
>Lenyegtelen hogy milyen vagy
Na ugye.
>Ha emiatt a kiertekelesi logika miatt allasvesztessel diszkriminalnak
Ahhoz ilyesminek meg kellene tört;nnie, de egyelőre ez csak néhány beteg ember agyában történt meg.
>Magyaran tagadod a lelkiismereti szabadsagot, a nemkivant egyedek mentalis atnevelest igenyelnek
Továbbra sem értem, hogy jön ide a lelkiismeret? Miféle beteg gondolkodásmód szerint mentális átnevelés a szakmai továbbképzés?
>Tehat azert nem jar a roma vedonohoz, mert bizalmatlan
Azért IS (vagy sem).
>Ergo ragaszkodik a roma abahoz/vajakosasszonyhoz
Ergo nem ragaszkodik, viszont te nem tudsz semmit erről a szakmáról, jól sejtem?
>erdekes lenne, hogy mit szolna a kerdoiv tartalmahoz egy civil rights szervezet, pl az amnesty international
Mármint az a szerevzet, amit a hozzád hasonlók folyamatosan fikáztak, és ellenkampányt gyártott az Orbánimázs-központ?