Sziasztok!
Voltunk ma tanácsadáson, Benci 6480 g, és 66 cm. Egy hónap alatt csak 28 dkg-ot hízott, viszont megint nőtt két centit.
Dokinéni is csodálkozott, hogy ennyit eszik, és nem hízik, de szvsz egyrészt ilyen alkat, másrészt még egy átlag babához képest is rengeteget mozog...
Dokinéni eldöntötte a kérdést, kaphat Bence cikóriát.
De azért minden építő hozzászólást szívesen fogadok!
A sinlacot nem ismerem, én csak itt az indexen olvastam róla, a szegediek sem ismerik. Azt sem tudom mi az.
Tejpépet a Milupa HA vaniliás pépet kapja Benci, és ezt imádja, úgy, ha gyümölcslével csinálom víz helyett. Így mindig ez a vacsi fürcsi előtt, utána még egy kis tápszer és alvás.
Mentat, az én fiam két-három óránként eszik és mindig 200 g fölött. Kezdi reggel hétkor, és este kilencig két három óránként eszik.
Vhogy így: 7-kor, 9-kor, 12-kor 3-kor. ötkor, hétkor, és kilenckor.
Dokinéni azt mondta uzsira kaphat már tejterméket, de szívem szerint azzal még várnék egy kicsit, főleg mert a legtöbb teli van E betűvel:(
a főzeléket ezentúl mindig hígítani fogom egy kis anyatejjel, kíváncsi leszek így megeszi-e.
Megkapta az öt hónapos oltást, egy hangja sem volt, és fél perc múlva már nevetett a dokinénire:)
Puszi belétek, este még írok, mert most a suliból netezek:)
Schusy