Petrow
2003.12.01
|
|
0 0
88
|
Sziasztok!
Mióta ez a topic megy folyamatosan lapozgatom kockánként a Zapruder filmet. Roppant érdekes téma ez a merénylet. Ráadásul a JFK film iszonyat elgondolkodtató.
Az nem igaz, hogy a lövés pillanatában az elnökre néznek. A 313-as képen nagyítva a két előrébb ülő személy jobbra néznek, nem is veszik észre a lövést, hisz a jobboldali épp fordul előre a lővés időpontjában a bal oldali meg folyamatosan jobbra néz, a mellette ülőre.
A sofőr nem lőhette le, én úgy veszem észre, hogy a lövedék pályája nem a K. előtt ülő két személy között van. A lövedék becsapódásakor a fej hátra enyhén balra fordulva mozdul, ezen kivül a becsapódási pont valahol a fej középső délköréhez képest jobb oldalon felül a halánték felett kb a fül vonalától 1-2cm-rel előrrébb látszik. K. fejének ez a területe nem jól látható a sofőr irányából. Nekem úgy tűnik, hogy a lövedék inkább a K. előtt ülő személyhez képest is jobb oldal felől, talán 5-10 fokkal jobbról, de majdnem szemből és fentről úgy 20-3 fokról érkezik.
De más furcsaságot is látok. A kocsi mielőtt eltünik egy pillanatra egy tábla mögött, az Elnök épp integet.
Majd 1 másodpercel később ahogy kibukkan a tábla mögül a két kezével úgy mozdul , mint aki a belső zsebéből elő akarna venni valamit. Ekkor a felesége odahajol, de kettejük mozgása valahogy nekem nem természetes mozdulatsor.
Ott szerintetek mi történik??
|
|