Törölt nick Creative Commons License 2003.12.01 0 0 62
Sulyos szoptatasi problema legalabb annyira gyakori, mint hogy valakinek nincs mehe.
Ma viszont a szoptatasi arany 50%! Ugye abban egyetertunk, hogy ez lehetne mondjuk 90%? Ha nem is 100 :) Mert kb a nok 90%-a ma gond nelkul esik teherbe. Ugyanekkora aranyban gond nelkul szoptathatna is.

A szempontjaidat sajnos nem tudom aterezni, engem nem ejt zavarba egy szopo kisbaba. Nem szoktam belebamulni a masik no mellebe, meg akkor sem ha lathato, de ahogy nem ejt zavarba a kezenek, bokajanak, nyakanak latvanya, vagy az arcae, szajae, hat a mellee sem. Pedig az elobbiekkel is rengeteg igen intim szexualis dolgot is tud biztosan csinalni :) En szoktam :))) Akkor most az arcomat se vigyem nyilvanossagra? Lehet hogy ezert kell a mohamedan noknek elfatyoloznia magukat? :)

Ha meg akar ritkan is, cumisuveget adsz a babadnak, az egyreszt szamodra egy iszonyu kiszuras, mert azt elotte sterilizalni kell, kozben megfeleloen tarolni (a tej igen romlando elelmiszer) eteteskor meg a megfelelo hofokot produkalni, ami pl a parkban igencsak maceras.

Amugy igencsak prud hugom a babahordo kendoje takarasaban bevasarlas kozben is szoptatott, felkezzel a kosarat tolta, felkezzel a babat tamasztotta, csak a gyerek cuppogasa hallatszott ki. Szvsz SENKI nem vette eszre, az ilyen helyeken van eleg alapzaj. En repulon szoptattam (meg mindenhol mashol amugy), ugy hogy a sztyuvi eszre sem vette a gyereket, a kendoben ugy eltunt.

Előzmény: zsuzska13 (61)