Deph Creative Commons License 2003.11.28 0 0 372
Háát igen van jó is ebben kis gépben és gyengébb is. Tényleg nagyon jó az éjszakai és makró mód! Ezekkel közel profi képeket lehet készíteni.
A tratozékokról annyit, hogy már van más cégnek is konverter lencséje, ami lehet, hogy nem eredeti Nikon, de jóval olcsóbb: Kenko, Raynox.
Akkut tényleg vegyél hozzá tartalékba minimum egyet. Igaz, hogy a töltő 1,5-2óra latt feltölti, de ha pont akkor merül le, ha nincs a közelben 220V...
Nekem átlagban a 128 MB-os kártyára 100 kép fér el. max felbontásban FINE módban. Ez 3 tekercs 36-os film.
Vaku elég gyenge, nem nagyon tudok különbséget tenni a különféle módok helyett, de álvánnyal és hoszabb záridővel kiváltható a vaku (Nekem még jobban is teszik). Derítéshez ellenfényben kíváló.
LCD-je nagyon jó minőségű.
A Fotóárénához csak annyit, hogy én is ledöbbenek néha, hogy milyen jó képeket is lehet készíteni. Ilyenkor mindig elveszítem az önbizalmam... :-)))
aztán rádöbbenek, hogy ez olyan mint minden más, sok gyakorlással minden elérhető.

Megrendeltem a sráctól a német gyártmányú akksit a géphez. Utánvéttel 5700 Ft. Fél év garit ad rá. És tölthető a gép töltőjével. Nagyon kíváncsi vagyok rá...

Előzmény: akoskoma2 (371)