tommy71!
Szerintem a hozzászólások között van elég vélemény, a legutóbbi akkus téma is ebbe a körbe tartozik. Szánj rá egy kis időt, talán segít a döntésedben.
Konkrét előnyök-hátrányok szembeállítását ne várd, de a kedvező ár, a nagy fényerejűnek mondott objektív mindenképpen említést érdemel, mint ahogy a drága kellékek széles választéka, vagy a gyengének érzett vaku is.
Prágában voltam két haverral, meg az ő masináikkal (Canon A70, Fuji S304). Nekem tetszett a Fuji 6x-os optikai zoomja és a Canon két ceruzaakkus megoldása, ők pedig az éjjeli látképekben gyönyörködtek. Azt gondolom, hogy a kamerák tudásának határait még csak nem is súroljuk (mikrobee talán igen), mert még mindig az amatőr szinten kattintgatunk.
A fotoaréna képeit elnézve egy kis időnek el kell telnie, míg felnövünk a feladathoz. Ott láttam jó pár olyat, ami a székembe ragasztott. Érdemes elnézni az oldalra, már csak azért is, hogy az értékelésedet és a látásmódodat fejleszthesd.
A saját képeim talán nem illenek még ide, de még nem hívták fel rá túl sokszor a figyelmem. A linket nem tudom beállítani, de itt az elérhetőség:
http://www.fotohaz.hu/fotoarena/showgallery.php?ppuser=1254