Sziasztok. Hát én voltam az (Kocsis Attila), aki a májusi VB döntön kommentáltam az eseményeket (az Eurosport Debnár Tamása mellett). Többen kérdeztétek, hogy most miért nem, meg hogy miért nincs magyar kommentár. A magam részéröl 3 "jó" magyarázattal tudok szolgálni:
- Az Eurosporttól azt vártam volna, hogy megkeresnek, ha elégedettek voltak a közremüködésemmel. Ez sajnos nem történt meg.
- A másik kettö már személyes: idöközben munkahelyet váltottam, és elég sokat melózom. Sajnos még a közvetítések megnézéséhez sincs igazán idöm.
- Aztán meg a magam részéröl jobban szeretem az angol kommentárt, mint akár a sajátomat magyarul. Tudom, ezzel nincs mindenki így, bocs. (De legalább az Eurosportnak más véleménnyel kéne lennie...)
Még alszom rá egyet, lehet, hogy holnap felhivom öket, hogy esetleg a vasárnapi döntön... (Ha a hegy nem megy mohamedhez...)
Nem akarnám nagyon kéretni magam, de azért légy szíves írjátok meg, hányan, kik és mennyire tartjátok jó ötletnek a magyar kommentárt a jelenlegi angol helyett.
A kérdésekre pedig szívesen válaszolok. Nem néztem meg a fórumot sem jó ideje, ha dobtok egy mailt is az itteni címemre, akkor mindenképpen benézek. A következtetésetek a FREE BALL esettel kapcsolatban helyesnek tünik, bár nem láttam a szóban forgó esetet a képernyön.
Üdv,
Attila