Ha gondolod meg is tudom mutatni mire jutottam az említett programokkal, most fejeztem be egy dalt.
Viszont én csupán a saját szórakoztatásomra írok dalokat, nem érdekel hogy az trendi e,eladható e stb...
1.-Nem is akarok egyáltalán semmit kezdeni ezekkel a dalokkal. Írhatom a szokásos közhelyeket az aprópénzre váltott dolgokról meg az egyéniség elvesztéséről a médiában de ez lerágott csont.
Ez egy Operettország!!!!!Eltekintve a kisebbség (no nem az etnikai:-) izlésétől az igényesebb produkciók deficitesek lennének úgyis de ez mind-mind már lerágott csont.
2.-Hála Istennek az izlésem van annyira jó hogy tudjam nincs olyan tehetségem amivel nyugodt szívvel belevágnék abba hogy valamilyen produkciómat megpróbálja promótálni hiszen van az enyém nélkül is elég féltehetségű, amatör akik helyet kapnak, amíg az igazán igényeset alkotoknak még a nevéről se hallani. Ez se nem szerénység részemről és a legkevésbé sem álszerénység.
A vicces az hogy pl egy Usher-t már megmosolygunk ebben a műfajban, mert hogy milyen műanyag R&B-t játszik de mutass nekem egy legalább olyan jó hangot mint az ővé, és akkor hol vagyunk még az igazi zseniális énekesektől??