Luby Creative Commons License 2003.11.25 0 0 213
aéfredoo!
Egyre inkább azt hiszem, hogy azért nem tudunk közös nevezőre jutni, mert nem akarunk. Te eldöntötted rólam, hogy egy latens antiszemita vagyok. (ez még hizelgő, mert vannak itt a topicban olyanok is, akik sokkal rösszabbnak tartanak.
Azok a megközelítések, amiket én javasolok azért nem jönnek be Neked, mert csak egységes, azonos mentalitású, azonos erkölcsű, azonos viselkedésű zsidókat képzelsz ide. Nagyon sokfélék azok is akik zsidók és azok is ,akik arabok (ezt tudják Izraelben?), de a magyarok, a németek is. Gondold el, hogy magyar Kovács László is és Orbán Viktor is.(lehet ennek alapján véleményt mondani a magyarokról?)
Én tényleg azt szeretném, amit Te- legyen sok új magyar állampolgár. Mindegy, hogy zsidó, cigány,milyen leszármazott ( itt úgyis -már leírtam egyszer- veszett nagy forgalom volt, nincs belterjesen szaporodó emberfajta) az a lényeg, hogy magyarnak vallja magát. Ezt a kulturát, ezt a nyelvet, ezt a hagyományt vigye tovább. mert európa csak a magyarságunkra kiváncsi, mi nem tudunk franciábbak lenni a franciáknál; németebbek a németeknél.
Szóval szülessenek magyar zsidó gyerekek, magyar cigány gyerekek, sokféle magyar gyerek szülessen.
Az identitásuk legyen magyar.
És zárásul: senkinek nincs joga arra, hogy néhány szellemileg alultáplált hülyére hivatkozva leantiszemitázza, lenácizza, lecsőcselékezze az ország lakóinak a felét. És arra sincs joga senkinek, hogy a másik felét lekomcsizza, le panelprolizza . Mert igaz, hogy van egynéhány antiszemita, és van néhány panelproli is, de megint az a hülyegyerekes általánosítás! Üdv.: Luby, aki Gáábor