zsuga666 Creative Commons License 2003.11.25 0 0 4974
Szia Laja !
Előre bocsájtanám, hogy nem a saját ötletemet szeretném beletaszigálni az előtérbe, de..
Csinálhatnál ide 1 olyant is, amit én javallottam ( ha már ez is ilyen jól sikerült) és felvetődik a HÖ betű szükségessége is, főleg, hogy Imrével már most nemzetközivé váltunk. Ugyebár, egy logó akkor a legjobb, ha egyszerű. Kevés mozgás, sok poén. Az okkert tekinthetjük akár a Rönyó védjegyének is, túl azon, hogy ölég feltűnő. Kiindulási alapnak mem rossz. Meg legyen az ábra meszziről, ránézésre, jól azonosítható. Ezek után már csak azt kell elintézni, hogy ha szép nem is, de célratörő legyék. Na ilyent tessék:::-)) Ha szép is lesz, lehet berosálni. Namost. Ez ugyebár a matrica logója. Ez meg marhára nem zárja ki, hogy egy nagyobb felületen lévő logó ne tartalmazzon több információt. ( monyuk 1 zászlón ) És, ha már mindenben jól megállapodtunk, hama-hama tagdíjszedés logók levédetése, éves kirándulások (zsákban futás, lepény evés) megszervezése, tagdíjból való finanszírozása, ha nem, 1 megbízható klubtag ( nem én) kijelölése különböző ötleteink pénz vonzatának összegyűjtögetésére, etc. Szép doéog a klubosodás. :-)))))
Előzmény: Laja73 (4972)