hát, épp ráérek, menjünk sorban, mintha komolyan vennélek :)
hadsereg szétverése:
Hát ezt a sereget nem kunszt... Másrészt minek nekünk hadsereg? Mármint ilyen, amilyen van? Ez ugyanis harcképtelenné válik egy 40 perces nyári záportól is...
gyár bezárások, gazdák tönkretétele:
Nem tudom észrevetted-e, de váge a szocializmusnak. Gyárat az zár be akié. Ha az államé akkor az állam, ha magántulajdonban van, akkor a tulaj. A másodikhoz nulla közünk, az elsőről akkor beszélgessünk, ha az állami gyárra költött adóforintokért nem sírsz.
külf.kaja+kedvezmény tv.:
??? ki nyírt ki mit? a kaja meg onnan jön ahol olcsó. tessen sokat és jót termelni és még ekszportra is jut
szdsz+cig+zsid+lakópark:
a kedvencem, de csak Rby kiegészítésével és a csartergépekkel!! Ez így csak maszatolás!
De mondd csak melyik lakóparkba és mit is csinál a szadi a lakosság cca. egytizedével?
az árakat szándékosan felemelik! :))))
Király vagy! Amit írtál azt úgy hívják, hogy butaságesszencia. Ki emeli az árakat? Ja, és ki a kisember? Ugyanis én most se tudok lakást venni, fényévekre vagyok tőle, nekem gancegál, hogy valami 14 vagy 15 millióba kerül.
magyaro.magyrság mocsk.:
ki mocskolt kit külföldön? írjál már valamit csillagom! Direkt úgy oktatnak, hogy a gyerekek butuljanak :)) mikor jártál utoljára egy általános isiben? na és egy középiskolában?
[tankönyvkiadó:
ezt nem értem, ki a vevő? miért adják el?]
számomra úgy tűnik, hogy már becsomagoltad a bőröndödet :)))