Toucan
2003.11.25
|
|
0 0
391
|
Sziasztok Izland rajongók!
Szeretnék csatlakozni Hozzátok! A szerelmem csak egy pár napja tart, amely egy ismeretterjesztő film révén szövődött. Azóta megszállottan keresek mindent, ami Izlandról szól. Ezt a topic-ot is végigolvastam. Szép múltra tekint vissza:o) 2000-ben kezdték irni és máig él. Sajnos úti élményekkel nem tudom gazdagitani e fórumot, de kerestem Izlandról szóló műsorokat. Remélem mindenkinek van Travel és Spektrum csatornája és meg tudjátok nézni a köv. filmeket:
Travel / A világ bejárása, Rejkjavik és Husavic 2003.11.30-án 00:00-kor, 12.01-én 13:30-kor, és 12.03-án 23:00-kor.
Spektrum / Gyógyitó utazások- A Kék lagúna, Izland 2003.12.02-án 21:20-kor és 12.04-én 15:10-kor. Ha találtok még hasonló műsorokat, tegyétek közzé kérlek! Ajánlom figyelmetekbe az Izland- Az istenek földje c. kanadai ismeretterjesztő filmet, amely a Spektrumon ment 11.23-án vasárnap. Itt szerettem bele ebbe a gyönyörű vidékbe. Biztosan ismétlik majd. Ebben a műsorban volt szó az ott keletkezett mondavilágról. Szeretnék olvasni ilyen műveket magyarul. Sajnos az izland.lap.hu-n csak angol oldalakat találtam ezzel kapcsolatban. Tud valaki segiteni? Előre is nagyon köszi! |
|