alfredoo
2003.11.23
|
|
0 0
190
|
gabor
1., nem irtam a roganos topikba. hiszen barmit irok be a topik beirasommal is novekszik. talan ertesz. es barki oda beir annak beirasaval a topik novekszik.
2., azt hiszem magyarorszagon ezek a dolgok nincsenek a helyukon. vannak vallasok. gondolom ezeket kulon kezelhetjuk hiszen torvenyileg bejegyzett vallasokrol van szo. es hivokrol.
3., addig amig nincsenek egyes nemzetisegi kozossegekrol listak, addig nem tudom hogyan beszelhetunk alkotmanyban garantalt jogokrol. hiszen BAARKI barmelyik nemzetiseghez tartozonak vallhatja magat. ez a cigany nemzetiseg eseteben meg is tortent es tobb cigany onkormanyzati vezeto a kozvelekedes szerint nem is cigany. ez nekem visszassagnak tunik. nem jutunk elore a zsido fogalmanak definiciojaban! akkor viszont azt sem tudjuk mirol beszelunk! vagy a zsido es a magyar megkulonbozoteto jegyeinek ismertetese. tenyleg teljes fogalmi zavar van azon az egy vallason kivul, ami veegul is KIZAROLAG vallalas kerdese. mint ahogy buddhista is lehetek vallalas alapjan. es senki ketsegbe ezt nem fogja vonni. hihetek a katolikus hitben is es meeg nem is kell hogy a katolikus egyhaz tagja legyek. vagy hogy egyhazi adot fizessek!
tehat ha nem tudjuk mirol beszelunk akkor miert beszelunk?
te valakire azt mondod hogy zsido. o meg azt mondja magarol hogy nem zsido. vagy forditva. akkor kinek van igaza? |
Előzmény: Luby (189)
|
|