gabor
ne haragudj de ez nem helytallo hogy en barminek is igyekezlek tegedet beallitani. felhaborito. milyen alapon altalanositasz. a tobbiekrol en nem tudom illetve irtam is macskosz szosszenetere hogy nem tetszik. es KOZOLTEM he-val, ha neki rosszul esik az eredeti cimzettnek is rosszul eshet.
ezenkivul azt mondd meg meeg nekem hogy hitler ur es goebbels ur melyik kategoriaba tartozik. vagy a mai jobboldal melyik kategoriaja tartozik a reg elmult hitler ur es goebbels ur kategoriajaba.
ha 80 eve eltel volna akkor szepen aranyosan megirtad volna mindenkinek hogy hitler ur es goebbels ur a zsidok talalmanya es nem kell oket komolyan venni. hiszen AMUGY szep aranyos emberek. de biztosan zsidok es/vagy baloldaliak.
mit gondolsz akkor nem volt olyan ember aki hozzad hasonlokeppen gondolkodott? mit gondolsz mindenki ki akarta belezni a zsidokat? a fenet. csak nem tetszett nekik hogy vannak. szebb es elvezhetobb lett volna a vilag zsidok nelkul. es mindez azert mert hitler edesanyjat felcsinalta egy zsido. es ezt hitler lelkileg is magara vette. es elkezdte utalni a zsidokat. meeg jo hogy nem az osztrakokat vagy a franciakat kezdte el gyulolni. mehettek volna a franciak a fustbe es az eegbe.
hany embert gyilkoltak le a szomszedsagunkban. 10 eeven belul? es ott is pont olyan emberek voltak mint en vagy te! aztan lottek egymast mint az aallat!