Hayloft Ezekiel Creative Commons License 2003.11.20 0 0 172
Luby, Luby...

Nem mártírt csinálsz magadból, hanem hülyét. Egyetlen kérdésemre sem válaszoltál, vagy reagáltál érdemben. Mi bástyázzuk körül magunkat amikor jössz itt a világméretű zsidó összeesküvéssel? Meddig várjak, hogy előgyere a H.Ford-féle nemzetközi zsidóval? Senki nem nevezett vagy gondolt itt nácimentegetőnek, de hogy pontos legyek, én nem.

De, lásd kivel van dolgod, újra megpróbálom:

"Hogy kinek hasznos felszínen tartani a zsidókérdést? Példáúl a MAZSIHISZ vezetőinek, mert legitimitást ad, a világ zsidóságától támogatást lehet kicsikarni. "

Nu és? Gondolod, hogy a világ zsidósága a jobbikot vagy az mdf-et támogatná, ha nem "csikarna ki" támogatást a mazsihisz? Miért foglalkozol ezzel? Mondd meg! Végre egyszer írj saját gondolatot, mondd meg miért bánt, ha egy általad nem utált és nem szeretett (legyen mondjuk közömbös, indifferens) csoport külföldi tagjai támogatják a hazai tagokat? Miközben folyamatosan legyen eszedben a határon túli magyarok támogatásának kérdése és az arra adott válaszok is! Szerinted a floridai kubnaiak akik támogatják a kubai kubaiakat azok is világméretű kubai összeesküvés részei akik a te életteredet akarják szűkíteni?

ez a közel világjelenség miből táplálkozik? Nem erről kéne beszélgetni;nem ostobaság Magyarországra szűkíteni a kérdést.A válaszokról már nem is beszélek, mert nincsenek.

Eddig értelmes kérdésed sem nagyon volt. Ugyanazt hajtogatod, a válaszokat nem veszed figyelembe és ráadásul még sajnálod is magad, hogy téged ezek ilyennek vagy olyannak akarnak beállítani. Kik?

Politikailag legalább két dologban ártatlan vagyok: nincs bennem még nyoma sem az antiszemitizmusnak; és soha életemben nem lehetett rávenni semmiféle szervilizmusra

Ha te mondod. Maradjunk is ennél. Te nem tabukat feszegetsz ebben a topikban - még ha igyekszel is heroikusnak beállítani a küzdelmedet a láthatatlan nemtommi ellen - hanem igazolást keresel olyan dolgokra amelyre szerintem nem nagyon van.

De a kedvedért leegyszerűsítem:

a zsidók támogatják egymást - rossz
a magyarok támogatják egymást - jó

megmagyaráznád?

Érdeke egyes ballib erőknek, mert a zsidókérdés kiváló támadási felület az ellenzéken. Ehhez nem kell a jobboldalnak semmit sem tenni, semmit sem mondani.Elég a puszta léte ahhoz, hogy antiszemitizmussal vádolják. Gondoljatok a számtalanszor "követelt" elhatárolódásra"!Amit ugye felelős jobboldali politikus itt Magyarországon nem tehet meg

Kik ezek az emberek? A támadási felületet az adja, hogy egy felvilágosult, eszénél levő demokráciában nem tűrik el, nem szalonképesek a kirekesztő eszmék. Ha a jobboldal azonosul ezekkel az eszmékkel akkor baj van. Hogy lássuk, hogy nem azonosul, azt kell mondani, hogy kérem ez a lórika véleménye, én, Ló Józsi ezt nem osztom és nem tertom követendő példának és kikérem magamnak, hoyg azonosítsanak ezzel a lóri gyerekkel. Ez az egy amit egy felelős politikus tehet. Ahogy az értelmiségiek egy csoportja fellépett és elmondta a véleményét egy eléggé fontos és megkerülhetetlen kérdésről, magánemberként, úgy egy politikai erő vagy irány vezetőjének is ez a dolga. Vagy nanm, ha egyetért ezen eszmékkel, csak akkor nem demokrata.

Várom érdemi válaszod a saját gondolataidal, megnevezett személyekkel... tudod, ahogy egy vita zajlik.

Előzmény: Luby (170)