boszi70
2003.11.20
|
|
0 0
4887
|
Szia Kápé!
Ha segít vmit néhány személyes vélemény egy pár dél-alföldi márkaszervizről, mivel volt szerencsém őket kipróbálni össz.kb.16 alkalommal
Makó:
Mivel itt vettem az autót evidens volt, hogy eleinte hozzájuk vittem. Nagyon segítőkészek, szinte azonnal fogadnak, ott állhatsz az autó mellet, a hülye kérdésekre készségesen válaszolnak. Az apróbb hibákat kijavították, meghallgatják a véleményedet, van idejük próbautra menni veled, az autó átadása sem csak a kulcs átadásával jár, elmondják, mit találtak (sokszor semmit). Sokan Szegedről is áthordják az autót, és most bővitik a szervizt, ez jelent vmit.
Hódmezővásárhely:
Itt is készségesek,a hozzáállásukkal semmi baj, itt már kell néhány nap, hogy fogadjanak. Szakmailag megítélni őket nem tudom, de az jelent vmit, hogy 2 napig volt náluk az autó, nem csináltak vele semmit, és onnan hoztam el amikor menet közben leállt a motor.
Szeged:
Hát igen. Őket sokan nem ajánlják, igazából nem tudom miért. Nekünk korábban már volt Renaultunk oda hordtuk, és nem volt rossz tapasztalatunk. Összeségében ők voltak azok akik a motor leállás után megtalálták a hibát, és javították, tehát számomra eddig ők tudtak felmutatni kézzelfogható eredményt. Itt már nagyvárosibb a hozzáállás.(lehet, hogy ezért nem szeretik?)
Összeségében a fő problémát sehol sem orvosolták (lsd.korábbi hozzászólásaim), de legalább azóta nem állt le.
|
Előzmény: Kápé (4881)
|
|