boszi70
2003.11.19
|
|
0 0
4871
|
Szia Atesz!
Nem is tudom, hogy elkeserítselek, de reménykedjünk hogy nem lesz olyan komoly a probléma. Sajnos nálam is kb.így kezdődőtt. 2000 km-nél a motor hangja megváltozott, és a műszerfalon kijelzett a környezetvédelmi lápa. Szervizben csak a lambda-szonda hibát javították(?), azóta a hang változatlan. Szerintük a motor hangja tökéletes. Ha ilyen lett volna az 1.km-től nekem sem tünne fel, de így zavar. Sajnos kb.16 szerviz után beletörödtem, és a helyzetbe is. Most már csak az a lényeg, hogy ne kerüljek életveszélyes helyzetbe, és guruljon, a többi nem érdekel. Amint lehet lecserélem- ja és addig is próbálom megszeretni, hátha ez segít, mivel az utolsó 1 hetes szerviz után, már a szervizesek is csak ezt tudták ajánlani, mert nem tudtak vele mit csinálni. Ha nálad megoldodik a baj szívesen venném, ha leírnád, hátha tanulunk vmit.
Ha megnyugtat volt szerencsém a sok szerviz miatt 2 Twingot is vezetni. Azt tapasztaltam, hogy azonos motorral és felszereltséggel, de mégis 2 különböző autó volt. Tehát levontam a következtetést, szerintem a Thaliak sem egyformák. És például az egyik Twingo (pedig csak 100 km volt benne) ugyanúgy kattogott, zakatolt a motorja, mint a Thalimnak. Lehet, hogy tényleg ilyen? |
Előzmény: attila.huszar (4849)
|
|