Alexfux
2003.11.19
|
|
0 0
4855
|
"igen, be kell hogy valljam, ebben igazad van, a z emberiség még nem érett meg a 150-160-ra... "
Hát nem tudom! Én heti átlagban 800-1000 km-t vezetek. Nincs olyan hét, hogy valamelyik autópályá ne kelljen végigmennem. A magyar autópályákat szerintem jó minőségűnek lehet mondani, ahol bátran lehet menni 160-val. A kölekedők pedig egyre figyelmesebbek és egyre jobb autókat vezetnek. Már ritkán jön be eléd egy trabanladaskoda rettenet és ha látják, hogy gyorsabb vagy, akkor lehúzódnak. Persze van mit javítani, mert sok embernek csak a belső sávba szól a jogsija és a háromsávos M7-en is mindenki a középső sávban kölekedik. Mókás, amikor a 100-al menő Suzukis mellett elviharzok a jobb szélső sávban 140-vel, ami nem szabálytalan, mert párhuzamos közlekedésről van szó.. De szerintem azért az autóutakon javulás kezdődött meg. Bár én inkább csak hétköznap vezetek, amikor a sok hétvégi autós otthon ül.
Bp-ről már nem lehet elmondani, hogy javulna a helyzet. Sajnos sok az olyan ember, aki azt hiszi, hogy mindent megtehet, rá nem vonatkoznak a szabályok. De ez ellen csak a rendőrség tehetne, aki viszont nincs a helyzet magaslatán sajnos. |
Előzmény: KorI (4852)
|
|