gabor
nem tudjuk ezt a mentalitast amirol beszelsz. ha tudnank ha lenne persze hogy igazad lenne. de nincs.
katolikusoknal is ugyanugy megvan ez az altalad es altalam elitelt zsido mentalitas.
irtam mar a jussot? a jusson veszekedo munkacsy keepet? milyen mentalitas nincs meg es hol nincs meg? a romanok nem zsido mentalaitassal vettek el magyarorszagot es a magyarokat? akkor a roman mentalitast is utaljuk es gyuloljuk? a szlovakot is? meg mindent?
ertsd meg amig nincs definicio!
a magyar ugye volt egy erkolcs hordozoja. ez az erkolcs a kommunizmus evei alatt a lopas es a miffioizmus erkolcse lett.
nezd meg a fidesz valasztasi rinyalasat. ez a magyar erkolcs? a minel rosszabb annal jobb? nem azt mondom hogy a masik oldal nem beenaz. de mivel jobb a fidesz? hogy veri a melleet es hanyja a keresztet?
mi minden torteent mar a kereszthanyas orve alatt? ki enekli hogy indul a vonat auschwitzba? iteljuk el a magyar genyo fradidrukkerek mentalitasat? ki enekli elore a dolgokat? voltak itt mar dolgok. tudhatjuk hogy mibol lesz a cserebogar. nem ezeket a kerdeseket feszegetjuk?
kiert tenned tuzbe a kezed? hogy ajtatosan az egre nez fel es az orokseget varja. hanyan kotottek eltartasi szerzodest es kivantak az eltartott halalat. hanyan SZERETTEK az altaluk eltartani vallalt embert. hanyan szeretik es hanyan nem szeretik sajat szulojuket. vagy sajat szulojuk egyiket.
zsido mentalitas? emberi mentalitas van. szerintem. ugye nem veszed eszre az altalanos sunyisagot. hogy mas kaparja ki NEKEM a gesztenyet eedes es tanult szavaival.
hayloft ezekiel megmondta amit megmondott. ezenkivul a maset megszerezni mindig is nagyon ertelmes es nagyon is embert probalo feladat volt. nagyon sokan alltak eleebe. a mas asszonyat megszerezni nem haditett? zsido mentalitas. akkor az olasz mentalitas milyen? a nemet vagy a francia mentalitas milyen? PONT a zsido mentalitassal van a bajod?
milyen az a zsido mentalitas amelyik megengedte es lehetove tette 6 millio ember kiiratasat. a 6 millio ember kiirtasat lehetove tevo mentalitas lehetne a bun probakovenek allitva. komolyan mondod? a magyar es a zsido csereszabatos. ezt tudhatjuk. ugyanaz a helyzete es a szerepe. miert nem lehet ezt eszrevenni. amilyennek te a zsido mentalitast mondod ugyanazt mondjak masok rank. magyar mentalitas. az arrogancia, a karpat medence mentalitasa. nem tudod? nem veszed eszre?